test post news 1

Test u1

Test Subheadline u2

Lorem ipsum molestie sollicitudin donec interdum dui per ultrices, phasellus quis id ipsum etiam fames pharetra, magna primis nulla nullam vehicula nibh sapien. sed senectus platea litora ut congue suscipit at, maecenas per et aliquet mollis suspendisse ligula tempus, himenaeos rhoncus quis augue aptent convallis.

Faucibus nunc eget sem senectus diam suscipit faucibus donec, dui suscipit aliquet vivamus aliquam diam iaculis condimentum, tempor erat amet commodo facilisis euismod mi. quisque ligula varius commodo eu pellentesque a luctus cras, justo fringilla ante pharetra litora malesuada inceptos nibh nisl, aenean scelerisque egestas consectetur et diam semper.

Strong

Donec vulputate dictum ullamcorper tempus senectus urna quisque vehicula etiam ligula, odio aenean elementum tempus ligula enim habitant quisque nostra posuere, eget luctus inceptos quisque aptent dapibus turpis rhoncus fames. semper metus sem pellentesque, semper orci.

logo-roentgen

8. bis 10. Klasse

kunst

Ca. 15 bis 20 Personen

Größere Gruppen können aufgeteilt werden.

Probenraum der Stockhausen-Stiftung

für Musik

1,5-2 Stunden

Der Eingang hat eine Treppe, aber Rollstuhl-

fahrer können die Hintertür benutzen.

Hachenberger Weg 60

51515 Kürten

www.karlheinzstockhausen.org

teaser_kontaktbild_002